De Tien van Tolkamer

In de wijk Vierkenshof in Tolkamer wordt binnenkort het plan De Tien van Tolkamer gerealiseerd. Het project bestaat uit 8 twee-onder-één-kapwoningen en 2 vrijstaande woningen.

In de architectuur is aansluiting gezocht bij de bestaande omliggende bebouwing. De woningen sluiten met klassieke baksteenarchitectuur, uitgevoerd met moderne techniek, naadloos aan op de omgeving. Waarbij de architect heeft bereikt dat de woningen in het plan De Tien van Tolkamer origineel, duurzaam en helemaal van deze tijd zijn.

De vrijstaande woningen

De vrijstaande woningen zijn qua indeling ongeveer hetzelfde als de twee-onder-één-kapwoningen, maar ze zijn breder en voorzien van een schildkap met standaard een ruime dakkapel. De garage wordt standaard gebouwd en er is ruime parkeermogelijkheid op eigen terrein. Doordat de entree van de woning zich aan de zijkant bevindt, is zowel straat- en tuingericht wonen mogelijk. In combinatie met de verschillende opties heb je de keuze om een eigen plattegrond samen te stellen. De standaard openslaande deuren op de begane grond geven een directe verbinding met de tuin. Op de begane grond vind je de hal met meterkast, toilet en een dichte trap naar de verdieping. Op de eerste verdieping zijn drie royale slaapkamers en een ruime badkamer. De tweede verdieping is bereikbaar via een vaste, open trap. De technische installatie is -in een aparte ruimte- tevens op de zolderverdieping aanwezig. Hier is ook ruimte voor de wasmachine/droger.

De twee-onder-één-kapwoningen

De ruime twee-onder-één-kapwoningen hebben, naast een royale achtertuin, ook standaard een garage en ruime parkeergelegenheid op eigen terrein. Doordat de entree van de woningen aan de zijkant is gesitueerd, is ook hier zowel straat- als tuingericht wonen mogelijk. In combinatie met de verschillende opties heb je de keuze om een eigen plattegrond samen te stellen. Standaard hebben de woningen dubbele openslaande deuren naar de tuin. Op de begane grond vind je tevens de hal met meterkast, toilet en een dichte trap naar de verdieping. Op de eerste verdieping vind je drie royale slaapkamers en een ruime badkamer. De tweede verdieping is bereikbaar via een vaste, open trap. Hier tref je een ruime zolderverdieping aan met diverse gebruiksmogelijkheden. Ook komt hier een aparte ruimte voor de technische installatie en de wasmachine/droger. Optioneel is een dakkapel mogelijk, waardoor nog meer ruimte en gebruiksmogelijkheden ontstaan.

×